Martina Klasića 16, Vrdnik, Srbija +381 22 21 55 333 rezervacije@hotelpremier.rs

Aqua Medica

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Vrdnik, Wellness and Spa, bazeni, termalna voda, Smestaj, Apartmani

AQUA MEDICA je specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koja uz usluge unapređenja zdravlja nudi čitav niz Spa, beauty i fitness sadržaja. Svi ti elementi uz stručnost medicinskog tima doprinose harmoniji tela, uma i duha.

Stručnim timom AQUA MEDICA-e rukovodi dr Hadi Mansouri, specijalista fizijatar i akupunkturolog. Dr Hadi je rođen u Iranu, medicinski fakultet je završio 1996. godine, a specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije 2002. godine. Ima dugogodišnje iskustvo u lečenju mnogih oboljenja i stanja iz ove oblasti, radeći u banjskom lečilištu, domu zdravlja i ordinacijama.


Tim dr Hadija čine strukovni, viši i sportski fizioterapeuti, medicinska sestra i maseri.


Unapredite Vaše zdravlje i znanje o metodama poboljšanja kvaliteta života u čistom prirodnom okruženju Fruške gore koristeći naše sadržaje:


* Pregled i konsultacije sa specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije, akupunkturologom

* Terapija bola – Shockwave terapija mehaničkim talasima, akupunktura, lasero-akupunktura i intraartikularne injekcije

* Medical Spa – hidro-tretmani u termalnoj vodi temperature 31 °C u kojima možete uživati u otvorenom i zatvorenom bazenu, kao i u savremenoj hidromasažnoj kadi ili putem četvoroćelijske kupke

* Individualne terapijske i rekreativne vežbe uz nadzor fizioterapeuta, na suvom i u termalnoj vodi

* Fizikalne procedure – sve vrste elektroterapije, laseroterapija, magnetoterapija, sonoterapija i termoterapija

* Longitudinalna trakcija kičmenog stuba sa ciljem dekompresije korenova kičmenih živaca i oslobađanja bola

* Masaže – medicinska, relaksaciona, sportska, anticelulit i limfna drenaža (manuelna i aparaturna), kao i niz luksuznih masaža

* Medicinska estetika – neinvazivna mezoterapija za lifting, izbeljivanje, smanjenje volumena masnog tkiva i anticelulit tretmane, kao i remodeliranje tela pomoću radiofrekvencije savremenim

* Exilis uređajem. Nakon serije od 5-6 tretmana postiže se efekat smanjenja obima na izabranim delovima tela, ili efekat podmlađivanja zatezanjem kože, u zavisnosti od vrste odabranog programa.

* Fitness studio sa savremenom Medical fitness opremom – jedinstvenom u Srbiji


Blagotvorno dejstvo termalne vode koja se nalazi u bazenima hotela Premier Aqua, poznato je 3 veka. Ona na izvorištu ima 35,3°C dok, zahvaljujući najsavremenijem sistemu prerade termalne vode, u naše bazene stiže sa temperaturom od 31°C , koja je optimalna za opuštanje mišića i aktivnosti u vodi. Pri tom termalna voda zadržava svoja lekovita svojstva i pozitivno delovanje aktivnih supstanci koje sadrži - između ostalog, sumpor, natrijum, kalcijum, magnezijum i hidrokarbonate. Povoljno utiče na stanje na koštano zglobni sistem, reumatske tegobe, stanje kože i ubrzava zarastanje rana – odnosno pospešuje epitelizaciju. Osim toga utvrđena indikaciona područja su:


* Svi oblici degenerativnog reumatizma

* Zapaljenski reumatizam u fazi remisije

* Lečenje i prevencija posledica osteoporoze

* Stanja nakon povreda koštano- ligamentarnog aparata

* Postraumatska i postoperativna stanja lokomotornog sistema

* Neurološka oboljenja

* Neurološke komplikacije dijabetesa (polyneuropathia)

* Prevencija i lečenje deformiteta kičmenog stuba kod dece.


U našem radu stavljamo naglasak na preventivne i antistres programe i to sa ciljem jačanja imuniteta i detoksikacije organizma, kao i sa ciljem prevencije razvoja hroničnih bolesti savremenog doba kao što su degenerativni reumatizam, osteoporoza, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i gojaznost.


Za Vas izdvajamo specijalne programe koje možete koristiti u “Aqua Medica”:


Osim aktivnosti u prostorijama „Aqua Medic“-e svakako preporučujemo rekreativne aktivnosti na otvorenom, bilo u vidu vežbi na suvom ili u bazenu, bilo u vidu šetnji ili vožnje biciklom. Iskoristite svaki minut boravka u ovoj prirodnoj oazi i napunite telo i dušu blagotvornim elementima koji Vas ovde okružuju.